Οριοθετήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της δύναμης, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά που ξέσπασε παρά το δρόμο Ανθούπολης-Παλαιχωρίου και παρά το χωριό Ανάγια, απειλούσε φυτώριο και κατοικία τα οποία με την επέμβαση των δυνάμεων προστατεύτηκαν.

Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, μπάλες σανού, δένδρα, παλιά ελαστικά και ξύλινους ηλεκτρικούς πασσάλους.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και 1 από Τμήμα Δασών όπως και τρείς φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Ταμείου Θήρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος από το Grammar School μέχρι και τη Βιομηχανική περιοχή Εργατών λόγω πυρκαγιά παραμένει κλειστός.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς οι οποίοι θα διακινούνται διαμέσου του χωριού Ανάγια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.