Οριοθετήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της δύναμης, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά που ξέσπασε παρά το δρόμο Ανθούπολης-Παλαιχωρίου και παρά το χωριό Ανάγια, απειλούσε φυτώριο και κατοικία τα οποία με την επέμβαση των δυνάμεων προστατεύτηκαν.

Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, μπάλες σανού, δένδρα, παλιά ελαστικά και ξύλινους ηλεκτρικούς πασσάλους.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και 1 από Τμήμα Δασών όπως και τρείς φορητές πυροσβεστικές μονάδες του Ταμείου Θήρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος από το Grammar School μέχρι και τη Βιομηχανική περιοχή Εργατών λόγω πυρκαγιά παραμένει κλειστός.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς οι οποίοι θα διακινούνται διαμέσου του χωριού Ανάγια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.