Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλούνται στον Ιερό Κλήρο από τις υποψηφιότητες Βελόπουλου και Σοφίας Μουτίδου.

Την οργή και τη θλίψη τους εκφράζουν (πλέον και δημόσια) ολοένα και περισσότεροι Ιερείς σε Ελλάδα και Κύπρο για τις υποψηφιότητες Κυριάκου Βελόπουλου (Ελληνική Λύση) αλλά και της Σοφίας Μουτίδου με το Κίνημα Αλλαγής.

Πρώτη ηχηρή παρέμβαση εναντίον της υποψηφιότητας Βελόπουλου (ο οποίος σε βίντεο δήλωνε πως έχει επιστολές που συνέγραψε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός) ήλθε από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό στο άρθρο του χθες 1 Ιουνίου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τίτλο Ένας ήρωας Αρχιμανδρίτης για Βελόπουλους: Οι κάπηλοι της Ορθοδοξίας και των κυάμων.

Μεγάλες αντιδράσεις όμως έχει προκαλέσει ιδιαίτερα σε Ιερείς της Κύπρου η υποψηφιότητα με το Κίνημα Αλλαγής της ηθοποιού κ. Σοφίας Μουτίδου η οποία στο παρελθόν, δημόσια έβρισε με χυδαίο τρόπο τον ίδιο τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

Δείτε την απίστευτη επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στο άρθρο Εμετική επίθεση της Σοφίας Μουτίδου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου με απίστευτες βρισιές: «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη;»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.