Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε, όπως είπε η υπουργός, το σύστημα θα βασιστεί στην τηλεκπαίδευση. και την εκπαιδευτική τηλεόραση, η οποία λειτούργησε και στο προηγούμενο lockdown.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως προς το παρόν δεν υπάρχει εισήγηση από τους ειδικούς για κλείσιμο των δημοτικών, δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί στο μέλλον.

Όσον αφορά στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση, έχουν ήδη βιντεοσκοπηθεί πάνω από 220 μαθήματα που έγιναν εκ του μηδενός, ενώ χτίστηκε μια βιβλιοθήκη πάνω στην στην εθελοντική προσφορά καθηγητών, η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την ΕΡΤ για την προβολή εκπαιδευτικών επεισοδίων.

Προσκάλεσε τέλος τον εκπρόσωπο κάθε κόμματος να δει τη σύμβαση με τη Cisco, τονίζοντας πως πρόκειται για δωρεά και πως το ελληνικό δημόσιο δεν έχει ξοδέψει ούτε ένα ευρώ.

Σε ερώτηση για το κρασάρισμα που εμφανίστηκε τις δύο πρώτες μέρες και την κριτική από την Αντιπολίτευση, η υπουργός απάντησε πως το σύστημα είχε δοκιμαστεί σε πανελλαδική εμβέλεια την άνοιξη κατά την διάρκεια του lockdown και πως δεν υπάρχει καλύτερο κρας τεστ από αυτό και είχε ήδη λειτουργήσει.

Για τη τηλεκπαίδευση, η κ. Κεραμέως είπε πως σήμερα γίνεται χωρίς προβλήματα για όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.