Στη Ρουμανία

Ο Ιερέας φαίνεται να κλείνει με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη του μωρού, που κλαίει και οδύρεται και να το βουτά με δύναμη στην κολυμπήθρα

Ακόμα και σοκ προκαλούν οι εικόνες από βάφτιση ενός μωρού στη Ρουμανία, καθώς ο Ιερέας ουσιαστικά κακοποιεί το βρέφος προκειμένου να το βαφτίσει!

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ξεκινά από το σημείο της τελετής που ο ιερέας πρόκειται να βάλει το μωρό στην κολυμπήθρα. Εκείνο ήδη ακούγεται να κλαίει, ενώ όταν το πιάνει ο Ιερέας, προσπαθεί να γατζωθεί από πάνω του. Άλλοι παριστάμενοι βγάζουν το χεράκι του από τα ράσα, όμως το κλάμα του δυναμώνει κι εκείνο ξαναπιάνεται. Τότε ο ιερέας, που προσπαθεί να το βάλει στο νερό αλλά δεν μπορεί λόγω της αντίστασης του μωρού, του κλείνει με την παλάμη του το στόμα και τη μύτη!

Έντρομοι συγγενείς το αρπάζουν από τα χέρια του, κι εκείνος δείχνει εξοργισμένος και έτοιμος να αποχωρήσει. Κάνει μάλιστα μερικές νευρικές κινήσεις για να βγάλει το ράσο του, αλλά τελικά κάνει άλλη μια «προσπάθεια».
Ξαναπιάνει άτσαλα το παιδί, του ξανακλείνει το στόμα και τη μύτη και το βουτά με δύναμη στην κολυμπήθρα τρεις φορές, όπως απαιτεί το μυστήριο…

από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Οργή για τον Ιερέα που κακοποιεί μωρό για να το βαφτίσει

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

συγγνώμη, ποὺ βλέπετε τὴν κακοποίησι;
μήπως πρέπει καὶ ἐσεῖς νὰ ἀκολουθῆτε τὴν συκοφαντικὴ παραπλανητικὴ πολιτικὴ τῶν κοσμικῶν μέσων ἐνημέρώσης;