Σιωπηρή καταδίκη από χιλιάδες πιστούς για την άνευ προηγουμένου προσβολή στο πρόσωπο της Παναγίας μας.

Οργή και αποτροπιασμός είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις του κλήρου όπως και στην πλειονότητα των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδος για το άθλιο και υβριστικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ Δ. Βερύκιου.

Τα μηνύματα που έχουμε λάβει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από πλειάδα κληρικών καταδεικνύουν το πόσο πολύ έθιξε αυτή η ανάρτηση τα Ιερά και τα Όσια της Πίστεως μας.

Χιλιάδες είναι οι Έλληνες που έχουν καλέσει ή έχουν στείλει μηνύματα στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό για να παραπονεθούν για τη συμπεριφορά του εν λόγω προσώπου.

Η κραυγή Ιερέων και πιστών συνοψίζεται στο ότι αυτό το δημοσίευμα εξυβρίζει τη μητέρα μας και μητέρα όλων των ανθρώπων, την Παναγία.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ορισμένοι ετοιμάζουν ομοβροντία γραπτών παρεμβάσεων από αύριο για το μείζον αυτό θέμα.

Η πρόταση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είναι να καταλαγιάσει λίγο το όλο ζήτημα, ουχί να ξεχαστεί, τουλάχιστον έως ότου παρέλθουν οι γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Σαφώς να παραπονεθούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, αλλά να μη δώσουμε άλλη περαιτέρω αξία σε τέτοια άθλια δημοσιεύματα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.25 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.