Μέτρα κατά του συνωστισμού στα ΜΜΜ, αλλά και μαζικά τεστ σε περιοχές όπου υπάρχουν σταθμοί μετρό-ΗΣΑΠ και αφετηρίες λεωφορείων.

Αναλυτικά, οι υπόλοιπες προτάσεις που παρέθεσε η κ. Λινού:

Μέτρα προστασίας (μαζικά τεστ) στους χώρους εργασίας, αλλά και ενεργοποίηση των γιατρών εργασίας που θα μπορούν να τα επιβάλλουν.
Εκπαίδευση, κατ’ αρχάς, αλλά και πρόνοια για το κόστος στη χρήση διπλής μάσκας.
Ειδικά μέτρα για τους άνεργους, όπως δύο τεστ κορονοϊού μηνιαίως με ένταξή τους στο επίδομα ανεργίας που δίνεται.
Μέτρα κατά του συνωστισμού στα ΜΜΜ, αλλά και μαζικά τεστ σε περιοχές όπου υπάρχουν σταθμοί μετρό-ΗΣΑΠ και αφετηρίες λεωφορείων.
Κουπόνια για χρήση ταξί στους εργαζόμενους που δεν τηλε-εργάζονται.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανέφερε -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» πως τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι. «Αφού οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την καθηγήτρια Ιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθηνά Λινού που προτείνει συγκεκριμένο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τους ηλικιωμένους.

Να πηγαίνουν μόνο οι ηλικιωμένοι στο σούπερ μάρκετ μέχρι τις 08:30 το πρωί είναι μεταξύ των πρόσθετων μέτρων που προτείνει η Αθηνά Λινού, για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.