ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00.

-Μεγάλο Σάββατο:

Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00.

Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά.

Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Αναλυτικά, το ωράριο έχει ως εξής:

-Μεγάλη Παρασκευή:

* Οι υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) από 13:00-19:00

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ενισχύσεις de minimis 65 ευρώ το στρέμμα για ζαχαρότευτλα

Απόφαση για κρατικές ενισχύσεις (de minimis) σε ζαχαρότευτλα ύψους 65 ευρώ το στρέµµα , υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Για τους τευτλοπαραγωγούς το συνολικό ποσό είναι 1.013.155 ευρώ και δικαιούχοι είναι όσοι έχουν υποβάλλει δήλωση εκµετάλλευσης ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το ετος 2019 και διατηρούν τουλάχιστον ένα στρέµµα καλλιέργειας ζαχαρότευτλων. Στα θερµοκήπια Χανίων, το συνολικό ποσό καθορίζεται στα 1.963.500 ευρώ για ζηµιές που είχαν γίνει το περασµένο έτος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.