Οι πολίτες να μεταβούν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα υποχρεούνται να στείλουν μήνυμα SMS στο 13032 με χρονικο περιθώριο τριών ωρών, ή να συμπληρώσουν έντυπο - βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσουν ρολά για σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Αντίστοιχα το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ειδικά προσαρμοσμένο λόγω της ημέρας είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, το ωράριο λειτουργίας και για τα εμπορικά καταστήματα.

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στη 1 μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Για το Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και να κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, αλλά και την Τρίτη 3 Μαΐου (λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς) τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού παραμένει σε ισχύ το SMS στο 13032 και το ραντεβού για click away ή click inside.

Προκειμένου, δηλαδή, οι πολίτες να μεταβούν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα υποχρεούνται να στείλουν μήνυμα SMS στο 13032 με χρονικο περιθώριο τριών ωρών, ή να συμπληρώσουν έντυπο – βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ – Το ωράριο λειτουργίας τους

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα με το ωράριο λειτουργίας τους να ξεκινά στις 9 το πρωί.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.