Ρεπορτάζ από Εθνικό Κήρυκα

Συνεχίζεται επί πολλές ώρες η έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, στην Αρχιεπισκοπή, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 η ώρα το απόγευμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος κάλεσε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στις 3 η ώρα το απόγευμα στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο στο Μανχάταν, επείγουσα σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος συγκροτείται από τους Μητροπολίτες μέλη της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου Βοστώνης κ. Μεθόδιο, Ντένβερ κ. Ησαΐα, Ατλάντας κ. Αλέξιο, Ντιτρόιτ κ. Νικόλαο, Πίτσμπουργκ κ. Σάββα, Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμο, Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελο.

”Αγκάθι το έλλειμμα”

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έλλειμμα ξεπερνά τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται ότι ο ετήσιος οικονομικός προϋπολογισμός της Αρχιεπισκοπής έχει υπερδιπλασιαστεί κατά τα δέκα εννέα χρόνια της Αρχιεπισκοπίας του Αρχιεπισκόπου κ. Δημητρίου από τα $13,0 εκατομμύρια στα 30,0 εκατομμύρια δολάρια.

Διευκρινίζεται ότι σ’ αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι κατ’ έτος χορηγίες των εκατομμυρίων από την «Ηγεσία των 100», ούτε και του Ταμείου «Πίστη: Για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.