ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με αργά βήματα δρομολογείται η μετάβαση σε μια νέα εποχή για τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης - Ραγδαίες οι εξελίξεις πριν το τέλος του 2018.

Αποτελεί κοινό μυστικό στους εκκλησιαστικούς κύκλους το γεγονός ότι έπονται καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ιδίως στην τοπική κοινωνία της συμπρωτεύουσας είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστοί οι σχεδιασμοί που γίνονται για το μέλλον όπως επίσης και για το ποιοι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα.

Το παρασκήνιο γύρω από το φλέγον θέμα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα έντονο, οι συζητήσεις, οι συνεννοήσεις και η κρυφή ατζέντα ορισμένων δεν ηχούν ορθά στα αυτιά του κόσμου.

Οι πλέον δύο πρωταγωνιστές, των οποίων διακαής πόθος είναι εδώ και πολύ καιρό να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην όλη ιστορία, φαίνεται πως έχουν βρει ένα moratorium συνεννόησης τώρα τελευταία, μιας και ο ένας ουσιαστικά κάνει πίσω έχοντας βλέψεις για κάτι άλλο, πολύ πιο μακρινό.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος του έτους, πριν τα Δημήτρια, θα έχει εισέλθει σε ένα πλαίσιο το όλο ζήτημα και θα γίνουμε όλοι μάρτυρες μεγάλων αλλαγών.

Ευχόμαστε από καρδιάς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων να συνδράμουν τα μέγιστα στο να κυλήσει ομαλά αυτή η δύσκολη περίοδος, δίχως έριδες και αψιμαχίες που δεν ταιριάζουν στη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν αφορούν τους πιστούς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.