ΟΠΣΥΔ: Οι εκπαιδευτικοί εκτός από την κατάθεση δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα καταθέσουν και αίτηση στο ΑΣΕΠ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και αντιπαραβολή των στοιχείων της αίτησης με τα στοιχεία στο ΟΠΣΥΔ.

Τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψήφιων εκπαιδευτικών, μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που θα υποβληθούν στο Α.Σ.Ε.Π. θα διασταυρωθούν με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) με τα αντίστοιχα στοιχεία που είναι καταχωρισμένα στους ηλεκτρονικούς φακέλους των εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ. και όποτε κριθεί αναγκαίο από το ΑΣΕΠ, θα αποστέλλονται σε αυτό τα σχετικά δικαιολογητικά των υποψηφίων.

ΟΠΣΥΔ: Που θα καταθέσετε τα δικαιολογητικά:

ΠΕ60-61 ΕΑΕ – ΠΕ70-71 ΕΑΕ

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 60 Νηπιαγωγών και ΠΕ 61 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), καθώς και των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ71 Δασκάλων Ε.Α.Ε. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,
Λοιπές ειδικότητες: Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των λοιπών κλάδων τα υποβάλλουν υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΕΕΠ-ΕΒΠ
Τα υποψήφια μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Διαθέσιμη είναι πλέον η πλατφόρμα για τη δήλωση των περιοχών προτίμησης όσον αφορά τις αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων καθηγητών, όπως ενημερώνει ο ΟΠΣΥΔ στην ιστοσελίδα του.

Η επιλογή των περιοχών γίνεται επιλέγοντας «Προβολή/Επεξεργασία» από το «Ιστορικό αιτήσεων».
Προθεσμία υποβολής από 24-08-2018 έως και 30-08-2018.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.