ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ξεκίνησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ με απευθείας πιστώσεις στους λογαριασμούς των αγροτών για την εξόφληση της Ενιαίας Ενίσχυσης 2018. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η καταβολή των χρημάτων ενδέχεται να αρχίσει κανονικά από το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Ποσά στους λογαριασμούς τους ξεκίνησαν ήδη να βλέπουν οι δικαιούχοι αγρότες και παραγωγοί ατομικά σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 μιας και άνοιξαν ήδη οι πύλες ΟΣΔΕ γύρω στις 12 το μεσημέρι και ξεκίνησαν οι πληρωμές επιδότησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι πληρωμές στους λογαριασμούς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ προβλέπεται ότι θα γίνει σταδιακά, αρχής γενομένης από τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Όσοι παραγωγοί διαθέτουν λογαριασμό στην Πειραιώς, θα μπορούν από το απόγευμα να πραγματοποιήσουν ανάληψη, ενώ οι υπόλοιποι αγρότες, με λογαριασμό στις άλλες τράπεζες, από Δευτέρα.

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Σήμερα η βασική ενίσχυση

Σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου πιστώνεται η εκκαθάριση της Βασικής Ενίσχυσης, η οποία ανέρχεται σε 330 εκατ. ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένης και της χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης (ΔΒΕ) από το Εθνικό Απόθεμα (14,2 εκατ. ευρώ), η Πράσινη Ενίσχυση, ύψους 550 εκατ. ευρώ περίπου, καθώς και η Ενίσχυση στους Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας, συνολικού ύψους 38 εκατ. ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Πιστώσεις για αύριο Παρασκευή21 Δεκεμβρίου 2018

Να σημειώσουμε πως αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί και η Εξισωτική Αποζημίωση 2018, συνολικού ύψους 247 εκατ. ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.