ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Διαθέσιμα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας τα ποσά των συνδεδεμένων ενισχύσεων για αιγοπρόβατα, πορτοκάλια, σπόρους σποράς, σπαράγγια, κορινθιακή σταφίδα και ειδικές ενισχύσεις για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, το συνολικό ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Δευτέρας παραδόθηκαν κανονικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι δισκέτες και ανέβηκαν στο μηχανογραφικό της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, από τα ATMs της της εν λόγω τράπεζας τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ από την επομένη είναι εφικτή η πληρωμή και από τις άλλες εμπορικές τράπεζες.

Τα χρήματα που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών εκτός από τις έξι νέες συνδεδεμένες αφορούν και τις ενισχύσεις για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, μια συμπληρωματική για διορθώσεις επί της ενιαίας ενίσχυσης, του πρασινίσματος και της ενίσχυσης των γεωργών νεαρής ηλικίας του έτους 2019, αλλά και μια πρόσθετη πίστωση για υπόλοιπα από την ειδική ενίσχυση βάμβακος και για συνδεδεμένες που έχουν ήδη πληρωθεί.

ΟΑΕΔ επίδομα ανεργίας 400 ευρώ

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ειδικότερα, οι συνδεδεμένες ενισχύσεις στα τέσσερα νέα προϊόντα έχουν αναλυτικά ως εξής πληρώνονται:

Στο αιγοπρόβειο κρέας / γάλα 10,65 ανά ζώο

Στους σπόρους σποράς 286,22 ανά εκτάριο

Στα σπαράγγια 611,26 ανά εκτάριο

Στη σηροτροφία 318,50 ανά κουτί

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι στα παραπάνω προϊόντα η ενίσχυση καταβάλλεται αυξημένη σε σχέση με πέρυσι και ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι αυξήσεις ανέρχονται στους σπόρους σποράς σε 10,93%, στο αιγοπρόβειο κρέας και γάλα σε 13,90% και στα σπαράγγια στο 7,80%.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.