ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Σε νέες πληρωμές ύψους 1.516.110 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο διάστημα από 3 έως 6 Απριλίου 2020 σε συνολικά 61 δικαιούχους.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Aποζημιώσεις ύψους 22 εκατ. ευρώ για τις ζημιές φυτικής του 2019 κατέβαλε ο ΕΛΓΑ

Την Τετάρτη 1η Απριλίου προγραμματίστηκε μια μεγάλη πληρωμή από τον ΕΛΓΑ, που αφορά αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής για ζημιές του 2019 συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους διοικητικούς του οργανισμού.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Συγκεκριμένα:

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΠΕΚΕΠΕ

Μέσω ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης του εκπροσώπου των ΚΥΔ σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων
Θεωρείται αυτονόητο ότι παραμένουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κίνησης των πολιτών που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΟΠΕΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΠΕΚΑ 2020: Το μεσημέρι ο αριθμός είχε φτάσει στις 37.000 και στελέχη του υπουργείου Εργασίας σημείωναν ότι η δυναμική είναι μεγάλη και οι υπεύθυνες δηλώσεις έφθαναν περίπου τις 2.500 την ώρα.

Να σημειωθεί ότι υπεύθυνη δήλωση οφείλουν να υποβάλουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή, καθώς και όσοι εργάζονται σε επιχειρήσεις που υπολειτουργούν βάσει ΚΑΔ.

Οι προθεσμίες θα παραταθούν και για τους εργαζομένους, ώστε να μπορέσουν όλοι να υποβάλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους.

Για την υποβολή της αίτησης, οι εργαζόμενοι χρειάζονται τους κλειδάριθμους του Taxisnet, τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρισης της υπεύθυνης δήλωσης του εργοδότη στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» και τα στοιχεία του προσωπικού τους τραπεζικoύ λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Στην περίπτωση δε που μισθώνουν κύρια κατοικία, απαιτούνται τα στοιχεία του εκμισθωτή και του σπιτιού που νοικιάζουν προκειμένου να τύχουν της έκπτωσης του 40%. Προσοχή: Την έκπτωση δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθεί η δήλωση από τον εργαζόμενο είναι να έχει προηγηθεί η δήλωση του εργοδότη στο σύστημα «Εργάνη».

ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΕΑ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ ΟΓΑ

ΟΠΕΚΑ 2020: Στελέχη του υπουργείου Εργασίας ξεκαθάριζαν ότι, με δεδομένο το γεγονός ότι οι εργοδότες των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή έχουν λάβει παράταση μέχρι την επόμενη Παρασκευή 10 Απριλίου (αρχικά οι δικές τους αιτήσεις έληγαν 31/3), καλό είναι οι εργαζόμενοι να έρχονται σε συνεννόηση με τον εργοδότη τους, ώστε να επιβεβαιώνουν αρχικά ότι τους έχει δηλώσει σε αναστολή στο σύστημα «Εργάνη» και στη συνέχεια οι ίδιοι να υποβάλουν τη δήλωσή τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.