ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληρωμές μηνός Σεπτεμβρίου στις οποίες προχώρησε ο οργανισμός ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2019 στους αγρότες.

Η πληρωμή αυτή της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος ζημιάς 2018 και 2019.

Επισημαίνεται πως για το έτος ζημιάς 2018 και 2019 καταβάλλεται το 90% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου.

Οι αποζημιώσεις ανέρχονται σε 5.708.203,81 ευρώ και αφορούν 5.308 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Σε πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ που αφορούν 156 δικαιούχους προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 23 ως τις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως αναδιάρθρωση αμπελώνων, προώθηση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, αμπελοοινικά, μεταφορικά νήσων Αιγαίου, φρούτα κ.α

120 δόσεις παράταση

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων έως τις 31 Δεκεμβρίου, από 30 Σεπτεμβρίου που είναι τώρα, ζητά με επιστολή του προς τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, και το Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Αναγκαία είναι η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να μη χαθούν τα οφέλη των σημαντικών ευεργετημάτων της νέας ρύθμισης (χαμηλά μηνιαία ποσά, μειωμένο ετήσιο επιτόκιο, κατάργηση εισοδηματικών κριτηρίων, διακοπή κατασχέσεων, ξεμπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών), επισημαίνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.