ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Σε νέες πληρωμές προχώρησε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 86.747 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέρχεται σε 188.005.139,31 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 27/3/2019 έως 27/3/2019 και αφορά 86.747 δικαιούχους.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων.

Πληρωμές ύψους 188.005.139,31 ευρώ ενέκρινε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Να θυμίσουμε πως έρχονται οι πληρωμές των δικαιούχων τευτλοπαραγωγών μέσω του μηχανισμού deminimis ενώ το σχετικό ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες από παραγωγούς, εκτιμάται ότι θα κυμανθεί στα 83-85 ευρώ το στρέμμα και θα δοθεί ως ενίσχυση για τη μειωμένη, κατά 46%, συγκριτικά με το μέσο όρο της τελευταίας δεκαετίας, παραγωγή που πήραν το 2018.

Επισημαίνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών μηχανογραφικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, εντοπίστηκαν ευρήματα που επηρέασαν μερικά ή ολικά την πληρωμή των δικαιούχων. Τα ευρήματα αυτά αφορούν κυρίως σε :

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Αιτούντες (418) που δεν παρέδωσαν σύσπορο βαμβάκι

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Αιτούντες (1.774)που δεν πληρούν την προϋπόθεση της ελάχιστης παράδοσης

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Αιτούντα (109) μέλη από διάφορες Οργανώσεις Παραγωγών, που δεσμεύτηκαν από την παρτίδα πληρωμής για περαιτέρω έλεγχο, καθόσον είχαν παραδώσει σύσπορο βαμβάκι (ατομικά) και εκτός Οργάνωσης Παραγωγών άνω του επιτρεπτού ορίου με βάση το καταστατικό λειτουργίας της Οργάνωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.