ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πότε καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα, ΟΠΕΚΑ Α21, ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ, πως προχωρά το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό των 36.000€ και συγκεκριμένα:

τις 27.000€ για μητέρες που έχουν έως δύο (2) παιδιά,

τις 30.000€ για μητέρες που έχουν τρία (3) παιδιά,

τις 33.000€ για μητέρες που έχουν τέσσερα (4) παιδιά, και

τις 36.000€ για μητέρες που έχουν από πέντε (5) παιδιά και άνω

Για τα επιτραπέζια σταφύλια η ενίσχυση ανέρχεται στα 78 ευρώ ανά στρέμμα για τις ποικιλίες αμπέλου «Σουλτανίνα» και «Φράουλες» και στα 50 ευρώ ανά στρέμμα για όλες τις υπόλοιπες επιτραπέζιες ποικιλίες και αφορά παραγωγούς της Κορινθίας που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του 2018 και διέθεταν ποικιλίες σε ωρίμανση κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Το συνολικό ποσό των de minimis για τα επιτραπέζια σταφύλια έχει οριστεί στα 2,2 εκατ. ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ανάσα ανακούφισης για χιλιάδες αγρότες αποτελούν οι νέες πληρωμές που ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σήμερα 5 Ιουλίου 2019.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πιο συγκεκριμένα τώρα οι κρατικές ενισχύσεις de minimis στα μανταρίνια είναι ύψους 3,15 εκατ. ευρώ και αφορούν στην ποικιλία «Κλημεντίνη», όπως άλλωστε προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπέγραψαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και είχαμε αναφέρει σχετικά.

ΟΠΕΚΑ Α21-πληρωμές.

Την Τρίτη καταβλήθηκαν τα προνοιακά επιδόματα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) στους δικαιούχους. Τα συγκεκριμένα επιδόματα, από δω και στο εξής, θα καταβάλλονται παγίως στις 25 του εκάστοτε μήνα.

Το επίδομα ενοικίου, ανάλογα με τα εισοδήματα και τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού ξεκινά από τα 70 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 210 ευρώ τον μήνα, για ένα πενταμελές νοικοκυριό ή μια μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τις εγκεκριμένες αιτήσεις, 1 στα 3 νοικοκυριά που λαμβάνουν το επίδομα αποτελείται μόνο από ένα μέλος.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Κλείδωσε για σήμερα το απόγευμα η καταβολή των ενισχύσεων de minimis σε μανταρίνια κλημαντίνες και επιτραπέζια σταφύλια, καθώς επίσης και του 30% βιολογικής γεωργίας έτους 2018.

Αυτό που «παίζεται» ακόμα, αλλά θα ξεκαθαρίσει σε λίγες ώρες, είναι αν μαζί με τη βιολογική γεωργία (εξόφληση), θα πληρωθούν τα βιολογικά και οι κτηνοτρόφοι.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως de minimis στα αχλάδια Κρυστάλλια και στο επιτραπέζιο σταφύλι, ανειλημμένες υποχρεώσεις νέων αγροτών καθώς και τις Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού του Μέτρου 4. Διαβάστε ειδήσεις για ΟΠΕΚΑ Α21.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.