ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για την περίοδο από 19 έως 20/6. Διαβάστε ποιες είναι οι νέες προικηρύξεις του ΑΣΕΠ και πως προχωρά το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως τη μελισσοκομία στα νησιά του Αιγαίου και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε νέους αγρότες.

Το ποσό του 505.818,71 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 19/06/2019 έως τις 20/06/2019 σε συνολικά 210 δικαιούχους.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Παρότι στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αναφέροντα τα ποσά, εφόσον ισχύσουν οι περσινές τιμές, θα κυμανθούν ως εξής:

(α) σε 54,7 ευρώ ανά επιλέξιμο τόνο αγελαδινού και αιγείου γάλακτος
(β) σε 78 ευρώ ανά επιλέξιμο τόνο πρόβειου γάλακτος.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Ενημερώνουμε ότι η αύξηση του προϋπολογισμού κατά 351 χιλ. ευρώ στο γάλα και 1.049.000 στις ζωοτροφές που πετύχαμε με την τροποποίηση του μέτρου το 2018, θα πιστωθούν στις παραγωγές γάλακτος και τις ζωοτροφές του τρέχοντος έτους».

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός: Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή
έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύστημα επιλογής των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου αναμένεται να αναρτηθούν οι πρώτοι πίνακες δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.