ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Νέες πληρωμές πραγματοποίησε σήμερα 26 Μαρτίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ αύριο 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της συνδεδεμένης βάμβακος παρόλο που η η πληρωμή της αναμενόταν από τα τέλη Φεβρουαρίου η ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων, όπως έγινε γνωστό δεν επέτρεψε τελικά στη διαδικασία να τρέξει νωρίτερα, ενώ οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έλλειψη ρευστότητας.

Για αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η πληρωμή συνδεδεμένης βάμβακος από ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ μετά τις αυριανές πιστώσεις αναμένεται να απελευθερωθούν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του Οργανισµού Πληρωµών απέναντι στους αγρότες.

Πέρα από τις συνδεδεµένες του 2018 που πιστώνονται κατά το σύνηθες σταδιακά, τους επόµενους δύο µήνες το βάρος θα πέσει στις εκκαθαρίσεις προγραµµάτων αλλά και εκκρεµοτήτων ενιαίας ενίσχυσης και εξισωτικών.

Αφού τελειώσει η πληρωμή βάμβακος διοικητικοί από τις Περιφέρειες και τις ΔΑΟΚ σε συνεργασία µε τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία των εκκαθαρίσεων, η ροή των οποίων θα εξαρτηθεί προφανώς από την ταµειακή ρευστότητα.

Αυτό σηµαίνει ότι οι εκκρεµότητες όσων παραγωγών έχουν απλήρωτα υπόλοιπα από την ενιαία ενίσχυση της περσινής χρονιάς, αυτά θα κλείνουν µε σταδιακές πιστώσεις.

Νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στην εβδομάδα

Δροµολογείται να πληρωθούν µια εκκαθάριση και οι δικαιούχοι της νιτρορύπανσης, του Κοµφούζιο και της ζιζανιοκτονίας των ορυζώνων.

Νέες πληρωμές πραγματοποίησε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ερωτηματικό το πότε θα πιστωθούν και οι υπόλοιπες συνδεδεµένες του 2018, µε τελευταίες αυτές για τα ζωικά που φαίνεται να πηγαίνουν για τον Μάιο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.