ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως de minimis στα αχλάδια Κρυστάλλια και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις.

Μέχρι 5 Ιουλίου παίρνουν παράταση οι πληρωμές de minimis του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το ποσό των 2.218.095,36 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 01/07/2019 έως τις 02/07/2019 σε συνολικά 2.143 δικαιούχους.

Οι πληρωμές αφορούν σε 2.143 δικαιούχους αγρότες.

Πληρωμές ύψους 2.218.095,36 € πραγματοποίησε ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο διάστημα από 1 μέχρι 2 Ιουλίου 2019.

Επίδομα ενοικίου-ΚΕΑ

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου (Δευτέρα 24 Ιουνίου), αναμένεται να πιστωθεί το επίδομα ενοικίου στους δικαιούχους, πράγμα που σημαίνει ότι οι δικαιούχοι θα μπορούν να το δουν στους λογαριασμούς τους από την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Επίδομα θέρμασνης

Το δεύτερο κύμα πληρωμών αφορά δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης οι οποίοι όμως είχαν υποβάλει αίτηση επιστροφής μετά τις 7 Ιανουαρίου 2019.

Σε όσους καταναλωτές δεν πιστωθούν τα χρήματα από το επίδομα θέρμανσης τις επόμενες μέρες έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση επανεξέτασης μέχρι τα μέσα Ιουλίου και αν εισπράξουν τα χρήματα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πληρώνονται επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις ΟΓΑ Ιουλίου ΟΑΕΕ, ΙΚΑ 2019, ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.
Το επίδομα ενοικίου κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ το μήνα, ανάλογα την σύνθεση του νοικοκυριού. Αν το ενοίκιο είναι μικρότερο, το επίδομα ενοικίου περιορίζεται ανάλογα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.