ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πρόγραμμα για τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις αρχές Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει η πληρωμή των προκαταβολών για τα Βιολογικά (Γεωργία, Κτηνοτροφία) του 2019.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ-opekepe: Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΕΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Φορέων ΟΣΔΕ Α’) που το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές στο ΥπΑΑΤ αλλά και στον οργανισμό πληρωμών, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται πληρωμή εκκαθάρισης για τα αγροπεριβαλλοντικά του 2018 μετά των ενστάσεων (αυτόχθονες, βιολογικά κ.λπ.) καθώς επίσης και πληρωμές εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων ενιαίας ενίσχυσης 2018. Συνολικά για εκκρεμότητες στην ενιαία του 2018 θα δοθούν γύρω στα 15-18 εκατ. ευρώ.

Στις αρχές Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει η πληρωμή των προκαταβολών για τα Βιολογικά (Γεωργία, Κτηνοτροφία) του 2019.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ-opekepe: Στοιχεία για το πλάνο πληρωμών του αρμόδιου οργανισμού (ΟΠΕΚΕΠΕ) έδωσε με σχετικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Α’ (ΠΕΦΑ), κ. Γιάννης Φλωρίδης.

Σε πληρωμές ύψους 1.457.989,99 ευρώ συνολικά προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις 17 ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2019, με τον αριθμό των δικαιούχων να ανέρχεται σε 202.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ-opekepe: Οι πληρωμές αφορούν κυρίως προώθηση προϊόντων σε τρίτες χώρες και στην εσωτερική αγορά, ελαιουργικούς φορείς, αμπελοοινικά και αναδιάρθρωση αμπελώνων, βιολογική κτηνοτροφία και άλλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις τώρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.