ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μετά από μικρή διακοπή άρχισαν πάλι μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου οι πληρωμές για να εξοφληθεί η ενιαία ενίσχυση. Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβλήθηκαν τα ποσά στους παραγωγούς οι οποίοι δεν είχαν εκκρεμείς οφειλές και τώρα τα χρήματα από τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ (OPEKEPE) έχουν αισίως μεταφερθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών.

Νύχτα αγωνίας για εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες χθες Τετάρτη μιας και τα απίστευτα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή υποχρέωσαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ να βάλει στον πάγο για αρκετό χρονικό διάστημα την εντολή για πληρωμές στις αγροτικές επιδοτήσεις προς την Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακατάσχετο στις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ (OPEKEPE), το οποίο περιλαμβάνεται και στις 21 τροπολογίες, μπλόκαρε μετά το βέτο που έθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ άπραγος.

Διαβάστε την ανακοίνωση για τις σημερινές πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου οι πληρωμές που αφορούν τα ποσά για τη δεύτερη δόση της πράσινης ενίσχυσης, της βασικής ενίσχυσης αλλά και των ποσών που δικαιούνται οι νέοι γεωργοί, συνολικού ύψους 870,9 εκατ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα δουν τα ποσά απόψε το βράδυ στους λογαριασμούς τους.

Γιορτάζουν σήμερα

Μπλόκαρε το ακατάσχετο

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, για όσους δικαιούχους υφίστανται στα χέρια των τραπεζών (ως τρίτες) ενεργά κατασχετήρια επί των λογαριασμών πίστωσης των εν λόγω ενισχύσεων, η απόδοση των σχετικών ποσών από τις τράπεζες, θα ολοκληρωθεί μετά την ψήφιση της προαναφερόμενης τροπολογίας και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, λαμβάνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι βρίσκεται σε διαδικασία ψήφισης η τροπολογία για την θέσπιση του ακατάσχετου των ως άνω ενισχύσεων για τους αγρότες στο ύψος των 7.500 ευρώ ετησίως.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.