ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Πραγματικότητα είναι πλέον από σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου η τελική κατάταξη των παραγωγών που αιτήθηκαν στο Μέτρο 13 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για πληρωμές και αγροτικές επιδοτήσεις που αφορούν ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα μειονεκτήματα όπως ορίζει η εξισωτική αποζημίωση για το έτος 2018. Διαβάστε περισσότερα και δείτε παρακάτω πως μπορείτε να βρείτε τους πίνακες.

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ 2018: Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες

Στη σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν εκδοθεί οι πίνακες Παραδεκτών Αιτήσεων (Εγκεκριμένων) και Μη Παραδεκτών Αιτήσεων και είναι τώρα διαθέσιμοι για προσωποποιημένη πληροφόρηση των παραγωγών εφόσον όμως υφίσταται η κάρτα αγρότη.

Εκτός από τη σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, μπορείτε να βρείτε τους πίνακες και στους Πιστοποιημένους Φορείς Υποβολής Αιτήσεων αλλά και στις Υπηρεσίες για τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Αγροτικές επιδοτήσεις: ΠΡΟΣΟΧΗ

α) Όσοι είχαν την ένδειξη περί μη υποβολή φορολογικής δηλώσεως κατά την επεξεργασία των αιτημάτων πληρωμής σύμφωνα με το αρχείο της Α.Α.Δ.Ε., δεν κρίθηκαν δικαιούχοι του Μ13 αφού δεν συμμορφώνονταν με τα κριτήρια επιλογής του Μέτρου κατά το στάδιο αξιολόγησης των στοιχείων της αίτησης στήριξης.

β) o χαρακτηρισμός της ιδιότητας του «ενεργού γεωργού» έχει προκύψει από το τελευταίο αρχείο της A.A.Δ.Ε.

γ) οι παραγωγοί οι οποίοι δεν είχαν εκκαθαριστεί και ως εκ τούτου ήταν «υπό έλεγχο» ως προς την ιδιότητα του ενεργού γεωργού, θεωρήθηκαν «ενεργοί» για τις ανάγκες της τελικής κατάταξη

δ) η οριστική κατάταξη πρόεκυψε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.