ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Για να μάθετε πόσα ένσημα έχετε μπορείτε να εισέλθετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www atlas gov gr και να ενημερωθείτε αναλυτικά. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως πρώωρη συνταξιοδότηση.

Στην καταβολή ποσού ύψους 3.051.736,92 ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) την Πέμπτη 8 Αυγούστου σε 10.040 δικαιούχους.

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), προχώρησε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 σε καταβολή 3.051.736,92 ευρώ.

Οι δικαιούχοι ανέρχονται στους 10.040 και οι εν λόγω πληρωμές αφορούν κυρίως πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών.

Δείτε εδώ τον κατάλογο με τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ στις 8 Αυγούστου 2019.

Να σημειωθεί πως στο ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα του ΟΠΕΚΕΠΕ οι παραγωγοί µπορούν να δουν τις εγκρίσεις και τα ποσά που τους αναλογούν, στην καρτέλα τους, ωστόσο απαιτείται πολιτική πλέον απόφαση, µεταξύ υπουργείου Οικονοµικών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης µε την έγκριση κονδυλίου για την κάλυψη του υπόλοιπου ποσού.

Μια διαδικασία, η οποία χρειάζεται κάποιο χρόνο, µέχρι να πέσουν οι υπογραφές και από τα δύο υπουργικά γραφεία, να βγει το ΦΕΚ, να δεσµευτεί το σχετικό ποσό και να γίνει η µεταφορά στην τράπεζα προκειµένου οι παραγωγοί να µπορούν πλέον να τα εκταµιεύσουν.

Δείτε τώρα τα ένσημα στο www atlas gov gr.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.