ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, η πίστωση της δαπάνης εκκαθάρισης έτους 2018 στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα πραγματοποιείται σταδιακά από Δευτέρα 8/07/2019 μέχρι και Τετάρτη 10/07/2019 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου ( https://p2.dikaiomata.gr/Organics16).
Πότε αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου 2019.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μπορεί η εξόφληση των οφειλόμενων να συνιστά ευχάριστη εξέλιξη για τους παραγωγούς, ωστόσο η ιδιότυπη ομηρεία τους, σε ό,τι αφορά στη σχέση τους με το σύστημα της ΕΒΖ, δεν έχει τερματιστεί εξ ολοκλήρου, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το τί θα γίνει με την παραγωγή των περίπου 15.000 στρεμμάτων που έχουν σπαρθεί στην τρέχουσα σεζόν.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Η αποπληρωμή των οφειλών της ΕΒΖ προς τους τευτλοπαραγωγούς κατέστη εφικτή, ύστερα από την υπογραφή και δημοσίευση στο ΦΕΚ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία η βιομηχανία, παρότι δεν μπόρεσε να πάρει φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα λόγω χρεών, τελικά κατάφερε να εισπράξει την επιχορήγηση που της εγκρίθηκε από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και τακτοποίησε κάποιες οικονομικές της εκκρεμότητες.

Πότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.