ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Ο προγραμματισμός, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνοκράτη, ήταν τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των παραγωγών την Παρασκευή. Ωστόσο, μια δυσκολία αναγνώρισης των κωδικών του σκληρού από το μηχανογραφικό σύστημα, ανάγκασε την υπηρεσία να «ξανατρέξει» τις δισκέτες με αποτέλεσμα την καθυστέρηση παράδοσης αυτών στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Καμία πίστωση λογαριασμού δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εκ μέρους των αρμοδίων ότι το «πακέτο» ύψους 59 εκατ. ευρώ οδεύει άμεσα προς πληρωμή.

Η ευθύνη για την καθυστέρηση βαρύνει προφανώς το μηχανογραφικό σύστημα και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς, μέχρι αργά το βράδυ στην Τράπεζα Πειραιώς δεν υπήρχε καμιά εντολή (δισκέτα) για τις συγκεκριμένες πιστώσεις.

Η απουσία σαφούς προγραμματισμού εκ μέρους των υπευθύνων και το έλλειμμα σταθερής ενημέρωσης για τα θέματα αυτά.

Ο προγραμματισμός, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνοκράτη, ήταν τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των παραγωγών την Παρασκευή. Ωστόσο, μια δυσκολία αναγνώρισης των κωδικών του σκληρού από το μηχανογραφικό σύστημα, ανάγκασε την υπηρεσία να «ξανατρέξει» τις δισκέτες με αποτέλεσμα την καθυστέρηση παράδοσης αυτών στην Τράπεζα Πειραιώς.

Εκτιμάται ότι το θέμα έχει αντιμετωπισθεί και οι δισκέτες θα παραδοθούν μέχρι το μεσημέρι ώστε να τρέξουν ομαλά στη συνέχεια οι πληρωμές.

Σκληρό σιτάρι, όσπρια, κτηνοτροφικά ψυχανθή, σανοδοτικά φυτά, καρποί με κέλυφος, ζαχαρότευτλα και μήλα, είναι τα προϊόντα για τα οποία οι συνδεδεμένες θα πιστωθούν εντός της ημέρας.

ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Επίδομα ενοικίου (στέγασης) 2020 – Η πληρωμή για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την κυα του επιδόματος ενοικίου (στέγασης)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.