ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ: Τέλος Μαρτίου οι μητέρες που έχουν καταθέσει τις αιτήσεις θα πάρουν την πρώτη δόση ενώ πρόσθεσε πως η επόμενη δόση θα δοθεί έξι μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ: Για το Ασφαλιστικό

Η κ. Μιχαηλίδου εξήρε τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που κάνει είναι να φέρνει θετικές μεταρρυθμίσεις για το ποσοστό αναπλήρωσης και την πλήρη αποσύνδεση της τελικής σύνδεσης και των εισφορών.

«Έχουμε μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα στις συντάξεις, την ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος και την απονομή του 1/3 των συντάξεων ψηφιακά» πρόσθεσε.

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανέφερε ότι οι δικαιούχοι χρειάζονται πέντε στοιχεία για να μπουν και να εισάγουν επιτυχώς τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα.

«Χρειάζονται πέντε στοιχεία. Τον ΑΜΚΑ, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση κατοικίας, τραπεζικός λογαριασμός και email» σημείωσε για να προσθέσει για τα κριτήρια.

«Αφορά ελληνίδες, ευρωπαίες που μένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. Εάν πρόκειται για πολίτες τρίτης χώρας πρέπει να μένουν τουλάχιστον 12 χρόνια στη χώρα μας».

Η κ. Μιχαηλίδου υποστήριξε ότι το επίδομα γέννησης ήταν μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις και όπως είπε, το δίνουμε με καθαρά δημογραφικούς στόχους.

«Θεωρούμε ότι είναι ένα σωστό μέτρο αναστροφής της δημογραφικής τάσης. Θέλουμε να είναι μόνιμο το επίδομα».

«Ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα με την πλατφόρμα για το επίδομα γέννησης .

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχουν κατατεθεί 10.500 αιτήσεις ενώ από αυτές οι μισές έχουν ήδη επεξεργαστεί» σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου.

Νέες ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Επίδομα παιδιού α21, επίδομα ενοικίου, επίδομα γέννας ΟΠΕΚΑ

Σε νέες πληρωμές ύψους 777. 157. 99 πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ το διάστημα μεταξύ 21/2 έως και 24/2 σε συνολικά 197 δικαιούχους.

Οι πληρωμές αφορύν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις σε Δασώσεις και βιολογική Γεωργία.

ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Επίδομα ενοικίου (στέγασης) 2020 – Η πληρωμή για τον μήνα Φεβρουάριο 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την κυα του επιδόματος ενοικίου (στέγασης)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.