Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τα μέσα του μήνα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 16.610.683,97 ευρώ σε συνολικά 594 δικαιούχους αγροτοκτηνοτρόφους.

Αναλυτικότερα, το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών αφορά προγράμματα όπως των Νέων Αγροτών, τις τοπικές ομάδες Leader, γενετικοί πόροι, επενδύσεις στα αμπελοοινικά και επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων.

Επίσης, πληρωμές έγιναν τόσο για την αναδιάρθρωση των αμπελώνων όσο και για μελισσοκομικά και ελαιουργικά προγράμματα.

Oι πληρωμές που πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ διαθέσιμες εδώ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η πληρωμή των αγροτικών συντάξεων Οκτωβρίου
Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων αγροτών σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον ΕΦΚΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φορέας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.