ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως αναδιάρθρωση αμπελώνων, αμπελοοινικά, το μέτρο 19.4 και ανειλημμένες υποχρεώσεις 121.

Σε πληρωμές ύψους 1.533.880,98 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 25 ως τις 26 Σεπτεμβρίου σε 128 δικαιούχους.

Οι πληρωμές αφορούν κυρίως αναδιάρθρωση αμπελώνων, αμπελοοινικά, το μέτρο 19.4 και ανειλημμένες υποχρεώσεις 121.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Τελευταίο κρούσμα η ιδιότυπη μοιρασιά που έγινε προ καιρού και με ευθύνη της διοίκησης του Οργανισμού, ανάμεσα σε μονολιθικά στελέχη από τις κατώτερες βαθμίδες του οργανισμού τα οποία ελέγχουν και τη συνδικαλιστική ηγεσία και σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας -εν προκειμένω του ΓΠΑ- τα οποία περιφέρουν ζωηρά την κομματική ταυτότητα του χώρου που κατείχε μέχρι πρόσφατα την κυβερνητική εξουσία. Οι πληροφορίες θέλουν τους εμπλεκόμενους στην συγκεκριμένη υπόθεση, να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο σχεδιασμός βασίζονταν σε κονδύλια των κοινοτικών προγραμμάτων που απευθύνονται στους αγρότες, χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η απαραίτητη συνεννόηση με τις διαχειριστικές αρχές.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Έτσι, ενώ τα σεμινάρια και εκπαιδευτών τις οποία με βάση τις αποφάσεις θα αναλάμβανε το αντίστοιχο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου με χρηματοδότηση από τα αδιάθετα τους προγράμματος Νέων Αγροτών, η πιστοποίηση στελέχη τα οποία θα παρείχαν τις υπηρεσίες τους και στην κατάρτιση των αγροτικών συμβούλων.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Απ’ ότι φαίνεται, το σχέδιο χάλασε όταν το σχετικό αίτημα μεταφέρθηκε στις διαχειριστικές αρχές, απ’ όπου και κατέστη σαφές ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται, καθώς τα κονδύλια είναι ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα και η ανάμειξή τους κινείται έξω από το πνεύμα των κανόνων της ΚΑΠ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μετά απ’ αυτό, οι πληροφορίες θέλουν το υπό προθεσμία Δ.Σ. του ΕΛΓΟ να ορίζει άμεσα συνεδρίαση προκειμένου να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή του στην οποία σημειωτέον, δεν υπάρχει η υπογραφή των μελών του Δ.Σ. Σπύρου Μάμαλη (ΓΕΩΤΕΕ) και Αθανάσιου Μπαντή, οι οποίοι ως γνωστό δεν προέρχονται από τον στενό πυρήνα στελεχών της Κουμουνδούρου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.