ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου η έκτακτη ενίσχυση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους δικαιούχους για τα αιγοπρόβατα όπως επίσης και οι έκτακτες εθνικές ενισχύσεις de minimis, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς συνολικά 44.952 δικαιούχων πιστώθηκαν συνολικά 40.233.881 ευρώ. Οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν με τον κανόνα, 5 ευρώ ανά ζώο.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για τους αιγοπροβατοτρόφους.

Το συνολικό κονδύλι καθορίζεται τελικά στα 41 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και αναφέρει ότι για το έτος 2018 το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται μέχρι του ποσού των 41.000.000 ευρώ υπό τον όρο μη υπέρβασης του ορίου του άρθρου 4 της παρούσας απόφασης.

Σε περίπτωση υπέρβασης του ύψους χρηματοδότησης με βάση τον προσδιορισθέντα αριθμό θηλυκών αιγοπροβάτων πραγματοποιείται γραμμική μείωση της μοναδιαίας τιμής με απόφαση του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ

Να αναφερθεί πως το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που χορηγούνται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πρωτογενή παραγωγή γεωργικών προϊόντων σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών δεν δύναται να υπερβαίνει το εθνικό ανώτατο όριο που καθορίζεται στο παράρτημα του ΕΚ 1408/2013 (109.260.000 €)

Αγίου Ελευθερίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Άγιος Ελευθέριος 15 Δεκεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές – δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να μην έχουν λάβει οι ίδιοι ή επιχείρηση δυνάμενη να λογισθεί ενιαία με αυτούς, κατά το τρέχον έτος και τα δύο προηγούμενα οικονομικά έτη ενισχύσεις ήσσονος σημασίας το ύψος των οποίων, συμπεριλαμβανόμενης της χορηγούμενης με την παρούσα, υπερβαίνει το ποσό των 15.000,00 Ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.