ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μπαράζ πληρωμών έρχεται αυτήν την εβδομάδα μιας και καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου 2019 σε όλα τα ταμεία, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε νέες πληρωμές και εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός.

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για το 2019 – 2020 και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων».

OAED.GR-Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Τι είναι η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού

Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο Οριστικό Μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 31η Ιουλίου 2020.

OAED.GR-Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Παράλληλα με αυτά που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.oaed.gr, αναρτήθηκαν και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, αλλά και το αρχείο αποδεκτών ενστάσεων.

Στο oaed.gr τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός ενώ στο eetaa.gr αποτελέσματα για πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

Το ποσό των 1.538.998,76 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 19/07/2019 έως τις 24/07/2019 σε συνολικά 437 δικαιούχους.

Οι πληρωμές αφορούν κυρίως, το Κομφούζιο, τη νιτρορύπανση καθώς και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως, το Κομφούζιο, τη νιτρορύπανση καθώς και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις ΙΚΑ Αυγούστου 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.