ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ούτε ευρώ δεν έμεινε στις τσέπες των αγροτών σε αρκετές περιπτώσεις από τις επιστροφές χρημάτων μιας και το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της ενιαίας ενίσχυσης που πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου κάλυψε ανάγκες σε ΟΣΔΕ, ΕΛΓΑ και χρέη σε εφορίες, ενώσεις και τράπεζες

Όπως μπήκαν έτσι και βγήκαν τα λεφτά της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης από τους λογαριασμούς χιλιάδων αγροτών οι οποίοι είχαν οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.

Στο κενό έπεσαν για μια ακόμη φορά οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για θεσμοθέτηση του ακατάσχετου των 15.000 ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές – Διαβάστε πως συντελείται η παρακράτηση οφειλών

Αρχικά δίδεται εντολή δέσµευσης λογαριασµού από την Εφορία, τον ΕΦΚΑ, το ∆ήµο και κάθε υπηρεσία στην οποία ένας αγρότης έχει οφειλή που δεν έχει καταβάλλει προς όλες τις τράπεζες.

Εφόσον ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρηµάτων της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης, τα «δεσµευµένα» χρήµατα δεν µπορούν να µετακινηθούν.

Ο παραγωγός τώρα καλείται να πάει στην τράπεζα και να ζητήσει να σταλούν στη ∆ΟΥ για µείωση του ποσού για το οποίο δόθηκε εντολή κατάσχεσης.

Ύστερα από την εξόφληση της εν λόγω οφειλής, ο ίδιος ο αγρότης πρέπει να αποδεσµεύσει το λογαριασµό του.

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές – Μεγάλο πρόβλημα με δασικούς χάρτες

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που προκύπτουν, ένας σημαντικό αριθμός δικαιούχων έμεινε εκτός ενιαίας ενίσχυσης εξαιτίας των δασικών χαρτών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.