ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Με το ποσό των 1.490.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι κτηνοτρόφοι, για την εξυγίανση του ζωικού τους κεφαλαίου. όλα τα ΝΕΑ.

Ειδικότερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης υπέγραψε σειρά αποφάσεων για τη διάθεση του ποσού των 1.490.516,88 ευρώ για οικονομικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου για τα έτη 2019 και 2020.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις, τα ποσά αφορούν κτηνοτρόφους στις Περιφερειακές Ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου (Αλεξανδρούπολης), Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας και Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ποσό αφορά σε 1007 δικαιούχους, και εκτός της εξόφλησης εξισωτικών του 2008-2015, περιλαμβάνει ανειλημμένες υποχρέωσεις σε δασώσεις, και άλλα καθεστώτα ενίσχυσης (περιβαλλοντικά, δράσεις για νησιά Αιγαίου, επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων κλπ).

Στις εξισωτικές του 2008-2015, η πλειονότητα των 4 εκατ. της πληρωμής ΟΠΕΚΕΠΕ
Στην καταβολή πληρωμών ύψους 4,2 εκατ. ευρώ που αφορούν κατά ένα μεγάλο μέρος σε εξισωτικές αποζημιώσεις, προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις 14/08/2020 έως τις 19/08/2020.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.