ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε νέες πληρωμές προχώρησε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Στην εβδομάδα που διανύουμε έρχονται πληρωμές των δικαιούχων τευτλοπαραγωγών μέσω του μηχανισμού deminimis ενώ το σχετικό ποσό θα κυμανθεί στα 83-85 ευρώ το στρέμμα και θα δοθεί ως ενίσχυση για τη μειωμένη, κατά 46%, συγκριτικά με το μέσο όρο της τελευταίας δεκαετίας, παραγωγή που πήραν το 2018.

Για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες οι πληρωμές συνδεδεμένης βάμβακος από ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ μετά τις αυριανές πιστώσεις αναμένεται να απελευθερωθούν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του Οργανισµού Πληρωµών απέναντι στους αγρότες.

Σε νέες πληρωμές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά ο ΟΠΕΚΕΠΕ οι οποίες αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις και και νέους αγρότες.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Εξισωτική ορεινών

Στα 12,5 ευρώ ανά στρέμμα για τις ορεινές περιοχές και 8,1 ευρώ για τις μειονεκτικές διαμορφώθηκε το ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης, για τις αιτήσεις που θα κάνουν μέσα στην άνοιξη, μετά από σχετική προκήρυξη.

Οι πληρωμές αυτές αφορούν την ενίσχυση των φετινών αιτήσεων και οριστικοποιήθηκαν με την 4η τροποποίηση των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία, αναμένεται να βγει μία προκήρυξη που θα αφορά τρεις υποδράσεις.

Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών: 8,1 ευρώ ανά στρέμμα

Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα: 8,1 ευρώ ανά στρέμμα

Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε ορεινές περιοχές: 12, ευρώ ανά στρέμμα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.