Το πρόγραμμα πληρωμής για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της Πέμπτης 17ης Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Συγκεκριμένα:

Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον νέο προϊστάμενο του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Θεσσαλίας, Σπύρο Σπυρόπουλο, αναφέρθηκε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των πορισμάτων για καλλιέργειες όπως το βαμβάκι και η βιομηχανική ντομάτα, λόγω της βαρύτητας που δόθηκε στα πορίσματα για τον περυσινό παγετό, ο οποίος χρονικά προηγούνταν των υπόλοιπων ζημιών του έτους.

Κατόπιν τούτων, ο Θεσσαλός πολιτικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά, θέτοντας του το ζήτημα, για να λάβει τη διαβεβαίωση ότι μόλις ο ΟΠΕΚΕΠΕ λάβει τα πορίσματα του ΕΛΓΑ θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για να διευθετηθεί το ζήτημα με δεύτερη πληρωμή για τους δικαιούχους συνδεδεμένης ενίσχυσης που δεν την έλαβαν διότι δεν επιβεβαιώνονταν επισήμως η μείωση παραγωγής λόγω ζημιάς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.