Στόχος του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πληρωμή της β’ δόσης ενιαίας 2020 (υπόλοιπο βασικής, πρασίνισμα, νέοι γεωργοί), να πραγματοποιηθεί αρκετές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να υπάρχει χρόνος σε κοντινό διάστημα να τρέξει και η εξισωτική αποζημιώση του 2020.

Κατά συνέπεια, υπάρχει πιθανότητα αυτή την ώρα, η πληρωμή της β΄ δόσης ενιαίας 2020 να τρέξει το διάστημα από 17-20 του μήνα, ειδάλλως αυτή θα γίνει μια εβδομάδα μετά (23-26 του μήνα), ενώ σε ημερομηνία κοντινή θα πληρωθεί και η εξισωτική. Ταυτόχρονα, όπως πληροφορείται ο ΑγροΤύπος, εντός των επόμενων ημερών θα φανούν στις Καρτέλες Αγρότη των δικαιούχων, τα ποσά που δικαιούνται για το Εθνικό Απόθεμα του 2020, με τις πληρωμές να αναμένονται μαζί με τη β’ δόση της ενιαίας. Δικαιούχοι του Αποθέματος μπορεί να είναι νεοεισερχόμενοι, είτε κάτω των 40 ετών γεωργοί.

Πιο κοντά τα αγρο-περιβαλλοντικά
Εντός του πρώτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν πληρωμές τα αγροπεριβαλλοντικά (προκαταβολή) έτους 2020. Εδώ ο προγραμματισμός, όπως μας είπαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ περιλαμβάνει πληρωμές συνολικού ποσού 110 εκατ. ευρώ.
Ανακοίνωση από τον οργανισμό των πληρωμών.

Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων, ξεκίνησε την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης της πρώτης δόσης των φακέλων πληρωμής που παραλαμβάνονται.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ως εξής:
Σας γνωρίζουμε ότι ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 και ειδικότερα για τις Δράσεις 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων, ξεκίνησε την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης της Α’ δόσης των φακέλων πληρωμής που παραλαμβάνονται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.