ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2019: Νέες πληρωμές για το 2019 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα 176 εκατ. ευρώ ειδικής ενίσχυσης βάμβακος που δόθηκαν συνδέονται με την παραγωγή προκειμένου οι βαμβακοπαραγωγοί της χώρας μας να συνεχίζουν να παράγουν το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό βαμβάκι

Για το θέμα με τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2019, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε ότι «θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ζήτησα σήμερα την άμεση συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων οργανισμών, δηλαδή του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ, ώστε να επιλυθούν τυχόν τεχνικές λεπτομέρειες και να συμπεριληφθούν στην επόμενη πληρωμή, που οριοθετείται μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου μεταθέτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ όλων όσων έμεινα εκτός της πληρωμής για τη συνδεδεμένη βάμβακος (1.774 άτομα).

Να θυμίσουμε πως στους λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώθηκαν, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα χρηματικά ποσά που περίμεναν οι αγρότες για την συνδεδεμένη βάμβακος, τις ενισχύσεις Μικρών Νησιών Αιγαίου αλλά και των υπολοίπων της Βασικής Ενίσχυσης.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει την πληρωμή άμεσων ενισχύσεων και ειδικών μέτρων στήριξης για τα Μικρά Νησιά Αιγαίου για τις αιτήσεις ενίσχυσης έτους 2018 συνολικού ποσού 187.596.979,81 ευρώ.

Αναλυτικά, στις 28.3.2019 καταβάλλονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων γεωργών τα κάτωθι ποσά.

Πρώτη πληρωμή:
για την ειδική ενίσχυση βάμβακος ποσού 176.162.272,38 ευρώ σε 44.429 δικαιούχους

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.