ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2018: Πριν τις 26 Οκτωβρίου η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης του προγράμματος ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση - «με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τον χρόνο καταβολής του 70% της Βασικής Ενίσχυσης έτους 2018 ενημερώνουμε τους παραγωγούς, ότι αυτή η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί, πριν το τέλος του Οκτωβρίου».

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις πληρωμές 2018 συνάδει πλήρως με δημοσίευμα που υποστήριζε ότι διαβιβάστηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο η σύμβαση της τράπεζας Πειραιώς με το ελληνικό κράτος για την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης, που αφορά στο έτος 2018.

Η προβλεπόμενη διαδικασία ορίζει πως το Ελεγκτικό Συνέδριο πρέπει πρώτα να δώσει το «ΟΚ» για τη σύμβαση και ακολούθως αυτήν να προωθηθεί στα συναρμόδια υπουργεία προς υπογραφή.

Από το χρονικό σημείο αυτό κι έπειτα ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα χρειαστεί λίγο χρόνο, ώστε να προετοιμαστεί για τη μεγάλη αυτή πληρωμή 2018 και να στείλει ακολούθως στην τράπεζα τις «δισκέτες» με τις λίστες των δικαιούχων, για να ακολουθήσει η πίστωση των λογαριασμών.

Εφόσον η σύμβαση περάσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο την Πέμπτη, τότε θεωρείται μάλλον βέβαιο, ότι οι πιστώσεις των λογαριασμών των χιλιάδων δικαιούχων, πάνε για την επόμενη εβδομάδα.

Αν πάλι φύγει νωρίτερα, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το σενάριο για πίστωση και πληρωμή την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή (18-19 του μήνα) αντίστοιχα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.