ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Οι νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις σε νέους αγρότες και διασώσεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Το ποσό των 440.819 πλήρωσε σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2020.

Μετά το βραχυκύκλωμα, επιβεβαιώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την πληρωμή εντός της ημέρας των άμεσων συνδεδεμένων ενισχύσεων

Επιβεβαιώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ την πίστωση, εντός της ημέρας, των συνδεδεμένων ενισχύσεων που περίμενε ο αγροτικός κόσμος από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η σιγουριά του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα πλήρωνε από την Παρασκευή, προκύπτει και από την αναρτημένη ανακοίνωση της 14ης Φεβρουαρίου στην οποία αναφέρεται κατά γράμμα ότι τα χρήματα πιστώθηκαν.

Μετά το μεσημέρι πιστώνονται οι συνδεδεμένες με βάση διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Μελά

Η συνδεδεμένη στο σκληρό σιτάρι και οι δύο ποικιλίες του προϊόντος που μπέρδευαν τον αλγόριθμο του μηχανογραφικού συστήματος, ευθύνονται για την καθυστέρηση στην καταβολή των συνδεδεμένων ενισχύσεων, όπως δηλώνει στο Agronews ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρης Μελάς.

ΟΠΕΚΑ Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Φεβρουαρίου 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Φεβρουαρίου 2020 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Φεβρουαρίου 2020 δηλαδή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.