ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Online στην ηλεκτρονική διεύθυνση Opekepe.gr θα γίνονται οι αιτήσεις για την ενιαία ενίσχυση στις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Ποιες περιοχές παίρνουν παράταση για Κτηματολόγιο.

Παράταση δόθηκε στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο που αφορά τους κατοίκους εσωτερικού για τα ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Ευβοίας, Αχαΐας (μέχρι 22 Ιουλίου 2019), Μαγνησίας και Σποράδων (μέχρι 29 Ιουλίου 2019).

Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση για την ακίνητη περιουσία τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου ανήκει το ακίνητο ή στο ktimatologio.gr

Αναλυτικά οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) και τα γραφεία κτηματογράφησης όπου παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων μέχρι την 22α Ιουνίου 2019.

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ εισέρχεσθε στο site Opekepe.gr και την καταθέτετε Online.

Ποιες είναι οι νέες πληρωμές.

Οι πληρωμές αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις.

Το ποσό του 1.416.569,43 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 06/06/2019 έως τις 07/06/2019 σε συνολικά 183 δικαιούχους.

Tην Τρίτη 18/6/2019 λήγει οριστικά η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2019.

Με δεδομένο ότι ήδη έχει δοθεί παράταση ενός μήνα σας ενημερώνουμε ότι από η προθεσμία αυτή είναι τελική, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, ισχύει για όλες τις χώρες της ΕΕ και το σύστημα θα κλείσει οριστικά για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις στις 12μμ αυτής της ημέρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.