ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οι παραγωγοί των οποίων οι εκτάσεις είναι Αγροτεμάχια εντός των νέων κυρωμένων δασικών χαρτών με χαρακτηρισμό ζώνης «ΑΔ», «ΔΑ», «ΔΔ», «ΠΔ», «ΠΧ», «ΧΑ», «ΧΧ», ΑΝ/ΑΔ, ΑΝ/ΔΑ, ΑΝ/ΔΔ, ΑΝ/ΠΔ, δεν πρόκειται να πληρωθούν για τις αντίστοιχες εκτάσεις. Οι εκτάσεις αυτές δύναται να αποτελούν από ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα κάποιου αγροτεμαχίου μέχρι και το σύνολο της εκμετάλλευσης αναφέρει σε παρέμβασή του για τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γεώργιος Δημόκας.

Οι συγκεκριμένες εκτάσεις ουσιαστικά θα θεωρηθούν εκτός συστήματος καθώς ανήκουν σύμφωνα με τους Δασικούς Χάρτες σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Συνέπεια των παραπάνω θα αποτελέσει και η μη πληρωμή των συγκεκριμένων εκτάσεων και για τα αντίστοιχα Γεωργό – Περιβαλλοντικά Προγράμματα όπως η «Βιολογική Καλλιέργεια» και η «Μείωση της Ρύπανσης Νερού».

Το πιο σημαντικό και ουσιαστικό όμως είναι ότι οι συγκεκριμένες εκτάσεις δεν πρόκειται να πληρωθούν μέχρι να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή στους Δασικούς Χάρτες από τα κατά τόπους Δασαρχεία σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ κάτι που μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες μέχρι και αρκετά έτη καθώς ανήκουν σύμφωνα με τους Δασικούς Χάρτες σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Συνέπεια των παραπάνω θα αποτελέσει και η μη πληρωμή των συγκεκριμένων εκτάσεων και για τα αντίστοιχα Γεωργό-Περιβαλλοντικά Προγράμματα όπως η «Βιολογική Καλλιέργεια» και η «Μείωση της Ρύπανσης Νερού».

Το πιο σημαντικό και ουσιαστικό όμως είναι ότι οι συγκεκριμένες εκτάσεις δεν πρόκειται να πληρωθούν μέχρι να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή στους Δασικούς Χάρτες από τα κατά τόπους Δασαρχεία σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ κάτι που μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες μέχρι και αρκετά έτη ανέφερε στο agro news.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.