ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα αναμένονται οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτικές επιδοτήσεις σε Εξισωτική Αποζημίωση και Νέους Γεωργούς. Εντός της ημέρας αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών τα χρήματα της Εξισωτικής Αποζημίωσης που αντιστοιχούν στο έτος 2018 όπως ανακοίνωσε και ο ΟΠΕΚΕΠΕ χθες.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε επίσης ότι πιστώνονται σήμερα Παρασκευή 28,9 εκατ. ευρώ σε 70.000 περίπου Νέους Γεωργούς. Σε σχέση με την Εξισωτική του 2018, πρόκειται συνολικά για 225 εκατ. ευρώ, με το σχετικό κονδύλι να έχει εγκριθεί.

Σχετικά τώρα με τις πληρωμές σε Εξισωτικές παλιότερων ετών, η ανασκόπηση πληρωμών δεν έχει ολοκληρωθεί, όποτε η εκταμίευση αναμένεται για το επόμενο διάστημα.

ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτικές επιδοτήσεις: Σήμερα οι πληρωμές και στο de minimis

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται οι πληρωμές των λογαριασμών των δικαιούχων αγροτών με τα de minimis καπνού, καθώς επίσης και των αιγοπροβατοτρόφων της Λέσβου για τις απώλειες από την ευλογιά το 2017.

Αναφορικά με τα de minimis των ροδακινοπαραγωγών, οι προσπάθειες για γρήγορη πληρωμή, δεν καρποφόρησαν. Γίνεται τώρα προσπάθεια να δοθούν έως το τέλος του έτους ή λίγο αργότερα.

ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτικές επιδοτήσεις: Τι θα γίνει με δεσμευμένα ποσά

Αναφορικά με τα δεσμευμένα χρήματα όσων οφείλουν, πληροφορίες αναφέρουν, ότι περί τις 18.000 – 20.000 είναι συνολικά οι αγρότες – κτηνοτρόφοι που δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματα της Ενιαίας Ενίσχυσης 2018.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.