ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή των Ελλήνων η τροπολογία που διαμορφώνει και θωρακίζει το ακατάσχετο στις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η τροπολογία για τους αγρότες κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής

ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτικές επιδοτήσεις 2018: Τι προβλέπει η νομοθετική παρέμβαση

Στην τροπολογία που κατατέθηκε για να θωρακιστεί το ακατάσχετο στις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζεται ότι οι προκαταβολές οι ενδιάμεσες και τελικές πληρωμές που λαμβάνουν οι δικαιούχοι βάσει καθεστώτων στήριξης στα πλαίσια της κοινής αγροτικής πολιτικής δεν υπόκεινται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζονται με οφειλές προς το δημόσιο και οποιονδήποτε φορέα του δημόσιου τομέα καθώς και προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς μέχρι του ποσού των 7.500 ετησίως.

ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτικές επιδοτήσεις 2018: Ποιες κατηγορίες καλύπτει

1) τη βασική ενίσχυση 2) την πράσινη ενίσχυση 3) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε γεωργούς νεαρής ηλικίας 4) τις ενισχύσεις που χορηγούνται σε μικροκαλλιεργητές 5) τις συνδεδεμένες ενισχύσεις 6) την ειδική ενίσχυση βάμβακος

ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτικές επιδοτήσεις 2018: Δικαιούχοι για ενίσχυση από εθνικό απόθεμα

Ολοκληρώθηκε η χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα, έτους 2018, συνολικής αξίας 14,2 εκ. Ευρώ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι δικαιούχοι γεωργοί μπορούν τώρα να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/login,

όπου και αναρτήθηκε η ατομική τους πράξη προσδιορισμού δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης εθνικού αποθέματος 2018.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.