ΟΠΕΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις, τα επίδόματα ΟΠΕΚΑ και το επίδομα ενοικίου 2019. Ποιοι θα τα εισπράξουν αναδρομικά. Σύμφωνα με το ποσό των αναδρομικών που δικαιούνται οι συνταξιούχοι και το ύψος της κύριας και επικουρικής σύνταξης θα κυμανθούν και οι δόσεις.

Χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε αναμονή για το πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις, τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και το επίδομα ενοικίου 2019.

Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου

Θα καταβάλλουν τις συντάξεις το Δημόσιο, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), ο Κλάδος Επικουρικής Ασφάλισης Nαυτικών (ΚΕΑΝ) και τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας.

Παράλληλα, θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018, για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις

Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου

Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ – πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις.

Θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου σε χιλιάδες δικαιούχους. Η πληρωμή θα αφορά όσους υπέβαλαν αίτηση μέχρι 31 Μαρτίου και έχει εγκριθεί.

Το επίδομα, το οποίο ανέρχεται από 70 έως 210 ευρώ τον μήνα, θα δοθεί αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου, και έτσι οι δικαιούχοι θα λάβουν έως 630 ευρώ για τους τρεις μήνες (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.