ΟΠΕΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Η ημερομηνία, στην οποία θα καταβληθούν και τα περισσότερα επιδόματα, είναι η 24η Απριλίου. Πότε θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου.

Η επόμενη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί κανονικά τον Μάιο.

Τα προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα πληρωθούν νωρίτερα.

Αυτές οι περιπτώσεις θα συμπεριληφθούν στην επόμενη μεγάλη τακτική πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού για το 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά και όπως προβλέπεται στα τέλη Μαΐου.

το Επίδομα Στέγασης σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 31 Μαρτίου και αυτή εγκρίθηκε.

Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους σε όσους έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από αυτή την ημερομηνία,

το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για τον μήνα Μάρτιο.

Τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο,

οι συντάξεις και τα επιδόματα του Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες,

η εμβόλιμη πληρωμή ποσών του Επιδόματος Παιδιού, για να αντιμετωπιστούν ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο αριθμό δικαιούχων.

Στην ίδια εμβόλιμη πληρωμή θα εξοφληθούν και αναδρομικά ποσά από το 2018.

Ως προς το Επίδομα Παιδιού, επισημαίνεται ότι η πληρωμή της 24ης Απριλίου δεν αφορά τους δικαιούχους του εν λόγω επιδόματος για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2019 ή όσους υπέβαλαν αίτηση Α21 μετά τις 26 Μαρτίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.