ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ: Κάποια από τα πεδία της αίτησης για επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ θα πρέπει να συμπληρωθούν από εσάς, όπως στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας, καθώς και o ΙΒΑΝ στον οποίο είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος για την καταβολή του επιδόματος.

Για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ μπορεί να σας ζητηθεί να επισυνάψετε δικαιολογητικά που αφορούν εσάς ή κάποιο προστατευόμενο μέλος. Κάποια από τα δικαιολογητικά είναι υποχρεωτικά για την υποβολή της αίτησης επιδόματος παιδιού.

Μετά την είσοδο, θα εμφανισθεί φόρμα όπου θα πρέπει να επιλέξετε την τρέχουσα οικογενειακή σας κατάσταση. Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του/της συζύγου.

Ξεπέρασαν τις 500.000 οι αιτήσεις για επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Η αίτηση για επίδομα παιδιού Α21 θα περιέχει προ-συμπληρωμένα τα προσωπικά σας στοιχεία και τη σύνθεση της οικογένειας σας.

Περισσότερες από 500.000 αιτήσεις για επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα.

Για να κάνετε αίτηση για επίδομα παιδιού Α21 μπαίνετε στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια TaxisNet.

Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή τα δικά σας, του/της συζύγου ή του αντισυμβαλόμενου στο σύμφωνο συμβίωσης και των προστατευόμενων τέκνων σας.

Κατά την αποθήκευση ή την υποβολή της αίτησης για επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ, η εφαρμογή ενδέχεται να εμφανίσει στο κάτω μέρος της φόρμας επισημάνσεις με σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την αίτηση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.