ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21: Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ. H αίτηση Α21 υποβάλλεται μια φορά ετησίως από τον Μάρτιο κάθε έτους έως και 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Ο δικαιούχος, σε κάθε μεταβολή της οικογενειακής κατάστασής του ή λανθασμένης καταχώρησης οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της, οφείλει εντός ενός μήνα να προβαίνει σε τροποποίηση της αίτησης και μόνο στα πεδία που υπάρχουν μεταβολές. Διαβάστε για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 είναι διαθέσιμη για όλους όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για το 2019.

Οι Αιτήσεις Α21 για το Επίδομα Παιδιού θα υποβάλλονται διαρκώς –όπως και πέρυσι– μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2020 ενώ οι καταβολές θα είναι διμηνιαίες. Τα δικαιούμενα ποσά θα καταβάλλονται αναδρομικά για το 2019, όποτε κι αν υποβάλλουν οι δικαιούχοι την αίτησή τους έως και 15/1/2020.

Το πράσινο φως έλαβε δαπάνη ύψους 153,4 εκατ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Β΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Στις 24 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε επίσης, εμβόλιμη πληρωμή ποσών για το επίδομα παιδιού Α21 που αντιμετωπίζει ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.

Στην ίδια εμβόλιμη πληρωμή θα εξοφληθούν και αναδρομικά ποσά από το 2018 από τον ΟΠΕΚΑ.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.