ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΎ Α21: Διαβάστε για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ και τα υπόλοιπα επιδόματα. Η επόμενη πληρωμή -η τρίτη κατά σειρά για τα αναπηρικά επιδόματα εντός του 2019- θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από το Πάσχα και θα αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Η πληρωμή του ΚΕΑ μηνός Απριλίου 2019 σε όσους έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 30-3-2019, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Δεδομένου ότι το επίδομα ξεκινά από 70 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό και υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα για κάθε επιπλέον μέλος, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι πολύτεκνες οικογένειες που δικαιούνται το ανώτατο όριο του επιδόματος ενοικίου (210 ευρώ μηνιαίως), θα λάβουν σε αυτή την πληρωμή 630 ευρώ.

Στις 26 Απριλίου θα καταβληθεί σε περισσότερους από 262.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης το ποσό που αντιστοιχεί στον μήνα Απρίλιο.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) θα πληρώσει τα αναπηρικά, διατροφικά και λοιπά προνοιακά επιδόματα, σε όλους τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας του ΟΠΕΚΑ και αυτή έχει εγκριθεί, μεταξύ 1ης και 3 Απριλίου.

Από τον Μάιο και έπειτα τα προνοιακά επιδόματα θα πληρώνονται κάθε μήνα, σε όλους τους δικαιούχους (παλαιούς και νέους) σε ολόκληρη την επικράτεια.

Μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΑ -για πρώτη φορά- και το επίδομα ενοικίου, το οποίο θα δοθεί αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2019.

Διαβάστε για το επίδομα παιδιού Α21.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.