ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 : Όπως είχε ανακοινωθεί ότι στις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.

ΟΠΕΚΑ: Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις πληρωμές.

Όλες οι πληρωμές γίνονται συνήθως νωρίτερα από την καθορισμένα ημέρα. Η εντολή φεύγει και τα λεφτά είναι στα ΑΤΜ από το απόγευμα της προηγούμενη μέρας.

ΟΠΕΚΑ: Έτσι είχε ανακοινωθεί ότι στις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Η πίστωση ως συνήθως ξεκίνησε να φαίνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων απο σήμερα Τρίτη τις απογευματινές ώρες.

Πότε καταβάλλεται το επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ

Το επίδομα ενοικίου θα είναι στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την προηγούμενη ημέρα, αν το επιτρέψει η απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων.

Για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, ανανεώθηκαν αυτόματα και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο».

ΟΠΕΚΑ: Το επίδομα ενοικίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και την 31 Αυγούστου και έχει εγκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε η πληρωμή για το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Άρχισε η πληρωμή για επίδομα ενοικίου. Για να εγκριθεί η αίτηση για επίδομα ενοικίου απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Σεπτεμβρίου 2019

Η πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου 2019 στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Επίδομα παιδιού 2019. Πληρωμή της τέταρτης διμηνιαίας δόσης

Η τέταρτη δόση του 2019 αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και θα καταβληθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.