Παρουσία του Υποστρατήγου Παναγιώτη Κορδολαίμη Διοικητού της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας εγένετο, την 1η Οκτωβρίου ε.ε., η ονομασία των νέων αστυφυλάκων, αποφοίτων του Τμήματος της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ημέρα της εβδομάδος Τρίτη. Της τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Την τελετή παρακολούθησαν ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Παναγιώτης Καλακίκος αντίστοιχα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου και πλήθος κόσμου που έσπευσε να συγχαρεί τους νέους αστυφύλακες.

Το Τμήμα της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου λειτουργεί συνεχώς από το έτος 1997 και στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει προσφέρει άξια και ικανά στελέχη στην Ελληνική Αστυνομία. Ο Διευθυντής της Σχολής Κωνσταντίνος Βλάχος και το προσωπικό της προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες γι’ αυτό το σκοπό.

Την προηγουμένη ημέρα ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο ο οποίος του προσέφερε αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.